تاریخ انتشار: چهارشنبه 1403/11/03 - 13:56
کد خبر: 528305

کاهش قیمت ۱۰ مدل خودروی وارداتی/ تویوتا لوین و کرولا کراس چند هزار یورو پایین آمد؟

کاهش قیمت ۱۰ مدل خودروی وارداتی/ تویوتا لوین و کرولا کراس چند هزار یورو پایین آمد؟

مدیر طرح واردات خودرو وزارت صمت فهرستی شامل ۱۰ مدل خودروی وارداتی که در پی کاهش ارزش گمرکی‌شان، با کاهش قیمت همراه شده‌اند، ارائه کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ مهدی ضیغمی ضمن ارائه لیستی شامل ١٠ مدل خودروی وارداتی که در پی کاهش ارزش گمرکی‌شان، با کاهش قیمت همراه شده‌اند، این لیست را خروجی اولین اقدام دولت در حوزه واقعی‌سازی قیمت‌ها خبر داد و افزود: این روند ادامه‌دار خواهد بود و درخواست شرکت‌ها برای کاهش ارزش گمرکی خودروها، به‌زودی در کمیته ارزش مصوب و اجرایی خواهد شد.

21 آذر بود که مدیر طرح واردات خودرو وزارت صنعت، معدن و تجارت از اقدام و تلاش جهت کاهش جدی ارزش گمرکی خودروها خبر داد و اعلام کرد که بر این اساس، در ابتدا برای برخی خودروها قیمت نهایی کاهش پیدا می‌کند، اما در آینده نزدیک اکثر قریب به اتفاق قیمت‌های ارزی در سامانه گمرک اصلاح خواهد شد و قیمت‌ پایین خواهد آمد.

پس از گذشت کمتر از یک ماه و نیم از اعلام این موضوع، امروز، مهدی ضیغمی مدیر طرح واردات خودرو وزارت صمت- در نشست خبری با خبرنگاران، از به ثمر نشستن اولین اقدام مهم دولت در حوزه واقعی‌سازی قیمت خودروهای وارداتی خبر داد و گفت: خروجی چند ماه پیگیری مداوم و همکاری شرکت‌ها در گرفتن قیمت از مبدأ (نه از منطقه)، این شد که در حال حاضر ارزش گمرکی ١٠ مدل خودرو از برند تویوتا کاهش یافت.

وی افزود: به طور مثال تویوتا لوین از حدود ١٩ هزار یورو به ١٣ هزار و ۵٠٠ یورو کاهش پیدا کرده است یا کرولا کراس که حدود ١٩ هزار و ٨٠٠ یورو بود به ١۶ هزار یورو کاهش پیدا کرده است.

ضیغمی تصریح کرد: این روند، حتماً ادامه‌دار خواهد بود و درخواست سایر شرکت‌ها برای کاهش قیمت‌ ارزش‌های گمرکی، به‌زودی در کمیته ارزش مصوب خواهد شد.

این کاهش ارزش گمرکی که قطعا منجر به کاهش قیمت نهایی خودروها خواهد شد، ممکن است منجر به تقاضای انصراف برخی ثبت‌نام کنندگان قبلی شود، این مقام مسئول، امکان انصراف را رد کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تقنین، ابزار نهایی است؛ نه نقطه شروع
تخفیف و معافیت شهریه برای دانشجویان دانشگاه آزاد در صورت ازدواج
هاتف صالحی؛ منصوب دولت یا منتقد دولت؟
گروسی: مذاکره برای حل موضوع هسته‌ای ایران ادامه دارد
حیدری: افزایش قیمت بنزین تأثیری بر کرایه تاکسی‌ها ندارد
اقتصاد رها، حاشیه‌ها در اوج
ناگفته‌های وکیل اولیای دم امیرمحمد خالقی؛ حکم قصاص قاتل به کجا رسید؟
الگوی زن تراز در نگاه رهبر انقلاب؛ انسان عرشی و کنشگر اجتماعی
ترامپ، پیروزی جمهوری‌خواهان در انتخابات میان دوره‌ای را سخت عنوان کرد
موفقیت جهانی پژوهشگر دانشگاه تربیت مدرس در تولید سوخت پاک از زیست توده
برنامه‌های تشویقی برای کاهش وابستگی مالی دانشگاه‌ها به دولت
تلاش بی‌نتیجه ریاض و ابوظبی برای توقف درگیری میان مزدوران یمنی خود
جنجال جایزه «ترامپ»؛ آیا رئیس فیفا جریمه می‌شود؟
کشته شدن آمریکایی‌ها در سوریه را تلافی می‌کنیم
هیچ‌وقت به آمریکا به‌عنوان یک مذاکره کننده صادق اعتماد نکرده‌ایم
نتایج آزمون ورودی کارآموزی وکالت سال ۱۴۰۴ کانون وکلا دادگستری اعلام شد
حوزه حکمرانی آب نیازمند ایجاد ساختار صحیح اجرایی است
آمادگی معاونت علمی برای سرمایه‌گذاری یک‌ همتی در شبکه آزمایشگاهی کشور
جنجال جایزه «ترامپ»
کالابرگ سه دهک اول واریز شد
شبکه «شاد» باید منظم، عادلانه و پیشرو باشد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top